Mijn naam is Sabine Bikker en ik ben per 1 februari 2023 werkzaam bij het team bij A van Tuijn Advocaat & Mediator als student-stagiaire.

Tijdens mijn studie rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht kwam ik erachter dat mijn interesse bij het rechtsgebied personen-en familierecht ligt. Het afgelopen half jaar ben ik student-stagiaire geweest bij een klein personen-en familierecht kantoor in Hilversum en hier werd mijn interesse voor zowel het personen- en familierecht als de advocatuur bevestigd. De voornaamste reden voor de keuze voor het personen-en familierecht is dat ik graag mensen help bij de moeilijke momenten in hun leven. Ik ben 1 september 2022 begonnen aan de master privaatrecht aan de Universiteit Utrecht met de specialisatie op het Personen- en familierecht, en ik verwacht einde van de zomer afgestudeerd te zijn.

Na iets meer dan een half jaar in Lissabon gewoond en gestudeerd te hebben ben ik voor de master en een stage terug naar Nederland verhuisd. Daarbij ben ik recentelijk naar Vught verhuisd. In mijn vrije tijd verken ik graag de regio Den Bosch. Daarnaast houd ik van reizen, nieuwe plekken ontdekken en met vriendinnen afspreken.

Ik kijk er erg naar uit om mij tijdens deze stage verder te ontwikkelen en nog meer te leren over zowel de advocatuur als het personen-en familierecht!

Sabine Bikker