Anneloes is in onze ogen een ontzettend goede advocaat. We kwamen via via, door goede ervaringen van een andere advocaat bij haar terecht. Ze stond ons als advocaat maar vooral als mens bij! Wij hebben de samenwerking als zeer fijn en prettig ervaren en hebben daarbij onze moeilijke zaak op alle vlakken gewonnen. Dat is te danken aan haar brede ervaring en kennis!

Madeleine G.

Fijne advocaat met hart voor de client. No nonense en duidelijk. Duidelijk in wat er verwacht kan worden en wat er te doen staat zonder het aspect van `de mens`uit het oog te verliezen. kortom een zeer positieve ervaring tijdens een vervelende prive situatie.

Olaf J. S.

Meester Van Tuijn is een zeer professionele advocaat met een enorme schat aan kennis. Ze is laagdrempelig benaderbaar, werkt efficiënt en is eerlijk, duidelijk, direct en helder in de (on)mogelijkheden. Ze is een kei in snel analyseren en adviseren! Wat ik als zeer prettig ervaar is dat er goed met haar te sparren valt en ze goed mee weet te denken. Meester Van Tuijn komt haar beloftes na. Door haar open maar duidelijke en kritische houding, kennis, kunde en professie zal ik haar aan een ieder aanbevelen. Meester Van Tuijn ‘houdt’ je bij de les indien nodig om zodoende te zorgen dat je weer verder kunt, ongeacht je probleem of vraag.

Debbie van D.

Anneloes is precies wat ik verwachtte van een goede advocaat. Eerlijk, oprecht, betrokken en zakelijk maar nooit kil of afstandelijk. Alles uit de kast halen en tot het uiterste gaan is volgens mij haar sterkste punt. Veel dank daarvoor!

Thomas L.

Wat ik zo ontzettend fijn vond is dat er altijd in het belang van de kinderen werd gehandeld. Eenhoofdig gezag aanvragen is niet zomaar iets. De eerste paar jaar heb ik alle adviezen van mevrouw A van Tuijn opgevolgd in het belang van de kids. Toen eenmaal bleek dat de omgang en het gezamenlijk gezag niet uitgevoerd kon worden, hebben we besloten om de procedure te starten om de vader uit de ouderlijke macht te laten zetten. Heel spijtig maar dat was noodzakelijk en in het belang van de kids. De rechter heeft mij eenhoofdig gezag toegewezen. Een beslissing die niet zomaar genomen wordt, maar door het juiste handelen van mevrouw A van Tuijn is dit toch gelukt.

Linda IJ.

Goede communicatie, recht door zee, oog voor detail. Anneloes zocht samen met mij naar de meest passende oplossingen, zij ging daarbij echt betrokken te werk. Kortom, een heel fijne ervaring in een moeilijke tijd.

Erik van W.

Een zeer vakbekwame advocaat welke verstand van zaken heeft en daarnaast ook nog eens zeer menselijk. Ze heeft mij bijgestaan op een zeer professionele wijze en natuurlijk ook haar personeel. Voor de gesprekken werd de nodige tijd uitgetrokken en ook per telefoon was ze goed te bereiken. Je werd echt als een mens behandeld. Ik heb onlangs contact met haar opgenomen bijna een jaar nadat mijn zaak is beëindigd en ze wist nog wie ik was. Ze heeft de nodige tijd uitgetrokken voor mijn vragen waardoor ik met een goed gevoel het gesprek kon beëindigen. Voor mij was ze een lot uit de loterij!

Elly T.

Een professionele, vakkundige dame, die weet waar ze het over heeft. Zeer prettig in omgang.

Robert B.

Al vanaf december 2010 is Mr A van Tuijn mijn advocaat.
We hebben al aardig wat recht zaken samen gehad en steeds tot volle tevredenheid en vooral met succes afgerond.
Ik kan u zeker aanbevelen om haar als advocaat te nemen, zij is een heel goede en vooral professionele advocate, ik ben haar dankbaar hoe zij steeds mij heeft verdedigd.

Leonieke V.

Ik heb een hele goede en professionele samenwerking gehad met mr van Tuijn. Ik ben heel erg tevreden over de samenwerking.

Milona S.

Fijn gewerkt met Anneloes. Geen loze beloftes maar gewoon een goed resultaat behaald.

Thijs van S.

Professioneel en vakkundig

Tom W.

Anneloes van Tuijn is een top advocaat die heel helder, duidelijk, oprecht en direct is, laat je de mogelijkheden zien. Ze zal niks uitstellen maar direct actie ondernemen voor haar cliënten. Daarnaast geeft ze oprechte persoonlijke aandacht en spoort je aan om door te gaan met je leven. Ze heeft bijdrage geleverd aan mijn zelfvertrouwen en rust terug te vinden. Kortom een super advocaat met een goud randje! Anneloes ik ben je enorm dankbaar!

Els G.

Anneloes van Tuijn is een advocate die weet waar ze mee bezig is, vanuit de positie van de cliënt denkt en ook meedenkt, verder dan alleen maar even over het randje kijkend. Ze komt haar afspraken na, is snel met handelen en schakelen, en heeft geen attitude van we gooien het over de schutting en zien wel waar het landt. De communicatie per mail en per telefoon zijn buitengewoon vriendelijk en aangenaam, helder en duidelijk.

Manuela Mendes de L.

Anneloes weet waar ze voor staat en gaat er 100% voor om je zo goed mogelijk te helpen. Ze is erg geduldig en heeft een goed luisterend oor. Haar krachtige persoonlijkheid en zelfvertrouwen die ze uitstraalt heeft mij veel rust gegeven tijdens onze gesprekken. Ze is een echte vechter, ik beveel Anneloes zeker aan.

Makbule A.

Wat een logische stap van Anneloes om voor zichzelf te beginnen . Een eerlijke en betrokken advocaat met veel kennis van zaken maar nog belangrijk altijd een reëel advies en gelukkig daarnaast ook in bezit van een goeie dosis humor .

Pascalle V.

Mevrouw van Tuijn heeft mij erg goed geholpen. Ik vond haar erg deskundig en betrokken bij mijn zaak. Hard op de inhoud, maar zacht op de persoon. Wat heel fijn is. En is het beide keren tot een goede en de gehoopte beschikking gekomen. Heeft ook altijd snel op al mijn vragen geantwoord, die ik achteraf nog had. Ik zou zeker weer van haar diensten gebruik maken wanneer dit nodig mocht zijn.

Vera A.

Zeer professioneel!

Edwin N.

In deze moeilijke tijd heeft Anneloes mij uitstekend bijgestaan: oog voor detail,  ze denkt heel goed met je mee en gaat tot het uiterste. Hier is ze een kei in!  Haar duidelijke uitleg geeft ook rust als je je moet voorbereiden op een mondelinge zitting. We hebben fijn samengewerkt en ik ben blij met haar vakkundige steun!

Thea S.

Belangrijkste eigenschap van Anneloes is dat zij geen valse verwachtingen schept. Ze schetst de situatie duidelijk en geeft eerlijk aan wat de kansen en de valkuilen zijn. Daarnaast is Anneloes zeer prettig en professioneel in de omgang. Kortom: de eerstvolgende keer dat ik behoefte heb aan bijstand van een advocaat meld ik mij direct bij haar!

Jan-Michiel O.

Een vakkundige advocate die zich niet uit het veld laat slaan en bovenal meedenkt. Duidelijk, helder en wat ook erg fijn is, humor heeft. Succes met deze logische, volgende stap in je carrière.

Hanneke B.

Een scheiding is geen pretje. En een vechtscheiding al helemaal niet. Niemand wil vechten met de ouder van zijn kinderen. Dus je incasseert klap na klap en hoopt dat het goed komt. Maar soms komt het niet vanzelf goed. En vaak weet je dan niet wat je moet doen, hoe je moet terugvechten zonder alles kapot te maken. Dan heb je iemand nodig die je optrekt, afstoft en zegt: “We gaan het anders doen”. En die trekt je er doorheen op het moment dat je niet meer kunt en wilt. Die zorgt dat je verder kunt, dat je vooruit gaat, dat er weer licht en positiviteit komt. Dat is Anneloes. Anneloes luistert, zet dingen in perspectief en maakt plannen. Ze zorgt dat het gevecht weer zoveel mogelijk een dialoog wordt. Dat er rust komt. Maar als het moet pakt ze door, doet ze haar bokshandschoenen aan en vecht voor jou. Ik heb grote waardering voor alles wat Anneloes voor me gedaan heeft. Ze is een rubberen rots, tegelijkertijd flexibel en standvastig. Ik beveel haar van harte aan.

Niek van der D.

vakkundige advocate, denkt goed mee en is fijn in de omgang. ze heeft mij zekerder het proces in laten gaan. kies als het nodig is zeker weer opnieuw voor haar.

Jodyy R.

Fijne samenwerking, altijd bereikbaar, snelle reactie, duidelijk en zakelijk zonder het menselijke uit het oog te verliezen.

Thomas L.

Frisse, verhelderende inzichten. Betrouwbaar en vakkundig. Succes met je eigen advocatenkantoor Anneloes!

Loes W.

Ik ben zeer tevreden met de deskundige, eerlijke en persoonlijke advies van Anneloes van Tuijn, ze gaf me zoveel vertrouwen en rust. Bij onduidelijkheden van mijn kant (bij moeilijke teksten enz.) kon ik gewoon even bellen en werd het me duidelijk uitgelegd. Een advocaat die ik zeer zeker zal aanraden!

Patrícia F.

Anneloes is mij zeer behulpzaam geweest bij een juridisch vraagstuk. Ze verstaat haar vak en heeft veel parate kennis in huis. Ze denkt aan zaken, waar je zelf niet zo snel aan denkt. Ze heeft oog voor het dossier, maar op de eerste plaats voor de mens. Kortom…een prettige ervaring en zeker aan te raden.

Tim W.

Anneloes is erg prettig in omgang daarnaast een vakkundige advocate, ik heb de samenwerking altijd als zeer positief ervaren.

Bart P.

Professioneel, betrokken en fijn in de omgang.
Zeker een aanrader, ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Nikki van M.

Ik heb Anneloes van Tuijn de afgelopen jaren mogen meebeleven als een zeer capabele en empathische advocaat die kan meedenken en die daarbij zeker ook de gevoelens van de cliënt niet uit het oog verliest.
Zij kan wanneer dit vereist is op het juiste moment ook een duidelijke richting aangeven, en haar vak jargon kan zij omzetten voor haar cliënten in duidelijke ” Jip en Janneke ” taal , kortom een erg fijne advocaat.

ik wens haar dan ook het allerbeste voor de toekomst

Herbert P.

Ik kan me aansluiten bij alle reviews die er al zijn geschreven. Mr van Tuijn is zeer kundig, recht door zee en verteld wat je wel of niet kan verwachten. Ze is scherp, kritisch, heel duidelijk.

Ryanne van den B.

Anneloes heeft voor mijn eigen advocate ingevallen bij een gerechtelijke procedure. Wat een topvrouw! Ze had zich perfect in korte tijd het dossier eigen gemaakt, en wist zelfs nog in de wandelgangen wat deals te maken. Boven verwachting, en zeer aanbevelenswaardig!

René de R.

Anneloes, Dank voor alles. Ik kan alleen maar bevestigen wat iedereen over je schrijft. Top vrouw, met het hart op de goede plek. Groet Rene

Rene R.

Professioneel, deskundig en erg fijn om mee samen te werken. Ze is er echt voor jou.

Karin B.

Anneloes is doortastend, resultaatgericht en kan zich daarnaast goed inleven. Bovendien plezierig in de omgang. Ik zou haar voor mediation zeker aanraden!

Mark van H.

Fijne ervaring met mevrouw Tuijn. Reageert snel en weet van aanpakken. Is reëel en eerlijk.

Melanie W.

Anneloes van Tuijn verdient een dikke 5 sterren. Zij heeft mij zeer vakkundig en betrokken bijgestaan in een ingewikkelde echtscheiding. Ik kan haar iedereen aanraden.

Iris de J.

Mevrouw van Tuijn is echt een top advocaat
Ze doet haar werk echt heel goed
Legt alles goed uit neemt echt de tijd voor je
Ze is altijd te bereiken of belt anders de zelfde dag terug en niet een paar dagen later
Mij heeft ze echt heel goed geholpen
Zonder haar was het nooit gelukt
Super bedankt nog!

Alain van der A.

Mevrouw van Tuijn heeft mij op een prettige manier bijgestaan tijdens een verweerschrift hoger beroep zorgregeling. Zij is zeer deskundig in haar vakgebied. Ze is o.a. direct, kritisch, betrokken en zorgvuldig. Ze heeft veel kennis en ervaring. Ik heb het proces als een prettige samenwerking ervaren en zou haar zeker aanbevelen.

Charlotte C.

Anneloes is kundig en recht door zee. No nonsense, maar wel empathisch. Ze geeft gedegen advies waarbij de realiteit en mogelijke valkuilen niet buiten beschouwing blijven.

Anneloes van Tuijn heeft mijn partneralimentatie betreffende wijziging gedaan dit tot grote tevredenheid van mij. Mevrouw van Tuijn vertaalt duidelijk en in begrijpelijke taal onze en haar schrijven en van de tegenpartij. Mijn ervaring met het advocatenkantoor A van Tuijn is dan ook goed bevallen.

John van der B.

Ik heb mevrouw van Tuijn ingeschakeld vanwege alimentatie. Ik ben super tevreden. Ze heeft me goed snel en direct geholpen. We hebben gekregen waar we om vroegen. Uiteindelijk dus een super positieve samenwerking gehad. Zeker een aanrader!

Prissilla S.

Dankzij Anneloes zijn we uit een zeer ingewikkeld conflict gekomen. Anneloes is oprecht, doelgericht en begripvol. Ik hoop haar diensten niet meer nodig te hebben, maar zal haar zeker weer weten te vinden als het nodig mocht zijn.

Martijn

Ik ben enorm goed terecht gekomen. Zo menselijk en fijn gehoord en geholpen. Als ik vragen had kon ik altijd bellen of mailen met daarop een snelle reactie. Ik beveel A van Tuijn dus zeker heel hartelijk bij iedereen aan!

Ans O. W.

Een hele fijne vriendelijke advocaat die je ook echt bijstaat en alles voor je regelt, je netjes op de hoogte houdt. Een enorm fijne samenwerking en alles is ook goed en duidelijk.

Yvonne S.

Zeer kundig en denkt in oplossingen.

Margot H.

Heel goed geholpen door Anneloes van Tuijn zeer deskundig en betrokken nog bedankt voor de samenwerking en de steun.

Henry K.