Familierecht

Omdat wij gespecialiseerd zijn in het personen- en familierecht kunnen wij als advocaat of mediator ingewikkelde zaken duidelijk uitleggen, zodat jij de juiste beslissingen kunt nemen. Over de afspraken in een ouderschapsplan. Of wie waar gaat wonen na de scheiding en zeker zo belangrijk, over de financiën.

Jouw persoonlijke advocaat

Zoek je een ervaren specialist in familierecht die je duidelijkheid geeft en zegt waar het op staat? Wil je dat iemand jouw belangen behartigt op een zorgvuldige en adequate manier, rekening houdt met de emoties die meespelen en de belangen van de kinderen?

Wij zoeken naar een oplossing die goed is voor onze cliënten. Als het kan door het maken van onderlinge afspraken en als het nodig is via de rechtbank.

AANDACHT VOOR AL JE BELANGEN

Wij passen ons advies aan op jouw wensen en houd rekening met het belang van het behoud van een goede relatie.

Goede juridische bijstand vereist maatwerk

Elke zaak is anders en geen cliënt is gelijk. Een advocaat brengt de mogelijkheden in jouw specifieke situatie in kaart, zodat een weloverwogen keuze gemaakt kan worden. Wat voor de één de oplossing is hoeft dat voor de ander niet te zijn.

Voor deskundige en persoonlijke bijstand in familiezaken kun je bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het familierecht en houden ons hier al jarenlang dagelijks mee bezig. Mr Anneloes van Tuijn is aangesloten bij de specialisatievereniging vFAS en op de hoogte van de laatste jurisprudentie en ontwikkelingen binnen dit rechtsgebied.

Door cliënten te begeleiden en te adviseren wordt het voor hen gemakkelijker een evenwicht te vinden tussen de emotionele en de zakelijke kant. Wij zoeken naar een oplossing die goed is voor onze cliënten. Als het kan door het maken van onderlinge afspraken en als het nodig is via de rechtbank.