Internationale geschillen

Bij A van Tuijn advocaat en mediator begrijpen we dat een zaak zich niet altijd binnen Nederland afspeelt. Ons team heeft expertise in het omgaan met internationale geschillen betreffende het personen- en familierecht en staat klaar om u te helpen, ongeacht de geografische locatie van uw kwestie.

We werken samen met mensen binnen on netwerk waar we met veel professionals wereldwijd al jarenlang een vertrouwensband mee hebben ingeval er sprake is van een geschil waarbij Nederlands recht niet van toepassing is. Ook waar buitenlands recht binnen Nederland moet worden toegepast hebben wij de mogelijkheden om samen te werken met betrouwbare partners als aanvulling op ons eigen advies en bijstand, niet alleen binnen de advocatuur maar ook op het gebied van bijvoorbeeld accountancy of financieel advies.

A van Tuijn advocaat en mediator is aangesloten bij IR Global en Eurojuris international.

  • IR Global is een multidisciplinair professioneel dienstennetwerk dat juridisch, accountancy en financieel advies biedt aan zowel consumenten als bedrijven over de hele wereld. Er zijn kantoren over de hele wereld aangesloten met uitgebreide ervaringen met grensoverschrijdende zaken die zich richten op persoonlijke dienstverlening.
  • Eurojuris International is het grootste Europese netwerk van advocatenkantoren, met deelnemende kantoren in meer dan 50 landen en een groeiend aantal aangesloten kantoren buiten Europa.

Wij zijn er trots op om onze cliënten te ondersteunen, zowel nationaal als internationaal, met begrijpelijke en effectieve juridische oplossingen. Neem gerust contact met ons op voor een gesprek. Wij zijn hier om u te helpen en uw juridische belangen te behartigen.