ANNELOES VAN TUIJN

Persoonlijke aandacht en een zorgvuldige aanpak

Ik houd me bezig met zaken die persoonlijke aandacht en een zorgvuldige aanpak vragen. Het gaat nu eenmaal om de meest gevoelige kwesties in het leven: gezin, inkomen en onderdak. Elke zaak en elke cliënt heeft zijn eigen behoeftes en dat vraagt om maatwerk. Door cliënten goed te informeren over wat hun mogelijkheden en rechten zijn, lukt het hen beter om moeilijke beslissingen te nemen.

Sinds 2009 kun je bij mij terecht voor bijstand als advocaat of mediator. Ik sta bij de orde van advocaten geregistreerd voor de algemene praktijk en in het bijzonder voor familierecht. Naast gespecialiseerde rechtshulp in het personen- en familierecht bied ik hulp bij zaken in bestuursrecht, huurrecht en verbintenissenrecht.

Elke zaak is anders en verdient persoonlijke aandacht en een zorgvuldige aanpak. Waar mogelijk wordt gezocht naar een oplossing buiten de rechtbank om en waar nodig wordt geprocedeerd.

In de afgelopen 12 jaar heb ik veel ervaring opgedaan, met name in het personen- en familierecht. Denk aan echtscheidingszaken, alimentatie, omgang, gezag, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing. Ook voor (binnenlandse) adoptiezaken, internationale familiezaken, naamswijziging en vervangende toestemming kun je bij mij terecht.

SPECIALISATIE

Ik ben aangesloten bij de volgende specialisatieverenigingen

Eurojuris International