ANNELOES VAN TUIJN

Persoonlijke aandacht en een zorgvuldige aanpak

Ik houd me bezig met zaken die persoonlijke aandacht en een zorgvuldige aanpak vragen. Het gaat nu eenmaal om de meest gevoelige kwesties in het leven: gezin, inkomen en onderdak. Elke zaak en elke cliënt heeft zijn eigen behoeftes en dat vraagt om maatwerk. Door cliënten goed te informeren over wat hun mogelijkheden en rechten zijn, lukt het hen beter om moeilijke beslissingen te nemen.

Sinds 2009 kun je bij mij terecht voor bijstand als advocaat of mediator. Ik sta bij de orde van advocaten geregistreerd voor de algemene praktijk en in het bijzonder voor familierecht. Naast gespecialiseerde rechtshulp in het personen- en familierecht bied ik hulp bij zaken in bestuursrecht, huurrecht en verbintenissenrecht.

Elke zaak is anders en verdient persoonlijke aandacht en een zorgvuldige aanpak. Waar mogelijk wordt gezocht naar een oplossing buiten de rechtbank om en waar nodig wordt geprocedeerd.

In de afgelopen 12 jaar heb ik veel ervaring opgedaan, met name in het personen- en familierecht. Denk aan echtscheidingszaken, alimentatie, omgang, gezag, ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing. Ook voor (binnenlandse) adoptiezaken, internationale familiezaken, naamswijziging en vervangende toestemming kun je bij mij terecht.

Reviews

Een scheiding is geen pretje. En een vechtscheiding al helemaal niet. Niemand wil vechten met de ouder van zijn kinderen. Dus je incasseert klap na klap en hoopt dat het goed komt. Maar soms komt het niet vanzelf goed. En vaak weet je dan niet wat je moet doen, hoe je moet terugvechten zonder alles kapot te maken. Dan heb je iemand nodig die je optrekt, afstoft en zegt: “We gaan het anders doen”. En die trekt je er doorheen op het moment dat je niet meer kunt en wilt. Die zorgt dat je verder kunt, dat je vooruit gaat, dat er weer licht en positiviteit komt. Dat is Anneloes. Anneloes luistert, zet dingen in perspectief en maakt plannen. Ze zorgt dat het gevecht weer zoveel mogelijk een dialoog wordt. Dat er rust komt. Maar als het moet pakt ze door, doet ze haar bokshandschoenen aan en vecht voor jou. Ik heb grote waardering voor alles wat Anneloes voor me gedaan heeft. Ze is een rubberen rots, tegelijkertijd flexibel en standvastig. Ik beveel haar van harte aan.

Niek van der D.

Wat ik zo ontzettend fijn vond is dat er altijd in het belang van de kinderen werd gehandeld. Eenhoofdig gezag aanvragen is niet zomaar iets. De eerste paar jaar heb ik alle adviezen van mevrouw A van Tuijn opgevolgd in het belang van de kids. Toen eenmaal bleek dat de omgang en het gezamenlijk gezag niet uitgevoerd kon worden, hebben we besloten om de procedure te starten om de vader uit de ouderlijke macht te laten zetten. Heel spijtig maar dat was noodzakelijk en in het belang van de kids. De rechter heeft mij eenhoofdig gezag toegewezen. Een beslissing die niet zomaar genomen wordt, maar door het juiste handelen van mevrouw A van Tuijn is dit toch gelukt.

 

Linda IJ.

Anneloes is precies wat ik verwachtte van een goede advocaat. Eerlijk, oprecht, betrokken en zakelijk maar nooit kil of afstandelijk. Alles uit de kast halen en tot het uiterste gaan is volgens mij haar sterkste punt. Veel dank daarvoor!

Thomas L.

Meester Van Tuijn is een zeer professionele advocaat met een enorme schat aan kennis. Ze is laagdrempelig benaderbaar, werkt efficiënt en is eerlijk, duidelijk, direct en helder in de (on)mogelijkheden. Ze is een kei in snel analyseren en adviseren! Wat ik als zeer prettig ervaar is dat er goed met haar te sparren valt en ze goed mee weet te denken. Meester Van Tuijn komt haar beloftes na. Door haar open maar duidelijke en kritische houding, kennis, kunde en professie zal ik haar aan een ieder aanbevelen. Meester Van Tuijn ‘houdt’ je bij de les indien nodig om zodoende te zorgen dat je weer verder kunt, ongeacht je probleem of vraag.

Debbie van D.

Goede communicatie, recht door zee, oog voor detail. Anneloes zocht samen met mij naar de meest passende oplossingen, zij ging daarbij echt betrokken te werk. Kortom, een heel fijne ervaring in een moeilijke tijd.

Erik van W.

Een zeer vakbekwame advocaat welke verstand van zaken heeft en daarnaast ook nog eens zeer menselijk. Ze heeft mij bijgestaan op een zeer professionele wijze en natuurlijk ook haar personeel. Voor de gesprekken werd de nodige tijd uitgetrokken en ook per telefoon was ze goed te bereiken. Je werd echt als een mens behandeld. Ik heb onlangs contact met haar opgenomen bijna een jaar nadat mijn zaak is beëindigd en ze wist nog wie ik was. Ze heeft de nodige tijd uitgetrokken voor mijn vragen waardoor ik met een goed gevoel het gesprek kon beëindigen. Voor mij was ze een lot uit de loterij! 

Elly T.

Een professionele, vakkundige dame, die weet waar ze het over heeft. Zeer prettig in omgang.

Robert B.

Al vanaf december 2010 is Mr A van Tuijn mijn advocaat.
We hebben al aardig wat recht zaken samen gehad en steeds tot volle tevredenheid en vooral met succes afgerond.
Ik kan u zeker aanbevelen om haar als advocaat te nemen, zij is een heel goede en vooral professionele advocate, ik ben haar dankbaar hoe zij steeds mij heeft verdedigd.

Leonieke V.

Professioneel en vakkundig

Tom W.

Anneloes van Tuijn is een top advocaat die heel helder, duidelijk, oprecht en direct is, laat je de mogelijkheden zien. Ze zal niks uitstellen maar direct actie ondernemen voor haar cliënten. Daarnaast geeft ze oprechte persoonlijke aandacht en spoort je aan om door te gaan met je leven. Ze heeft bijdrage geleverd aan mijn zelfvertrouwen en rust terug te vinden. Kortom een super advocaat met een goud randje! Anneloes ik ben je enorm dankbaar! 

Els G.

Anneloes van Tuijn is een advocate die weet waar ze mee bezig is, vanuit de positie van de cliënt denkt en ook meedenkt, verder dan alleen maar even over het randje kijkend. Ze komt haar afspraken na, is snel met handelen en schakelen, en heeft geen attitude van we gooien het over de schutting en zien wel waar het landt. De communicatie per mail en per telefoon zijn buitengewoon vriendelijk en aangenaam, helder en duidelijk. 

Manuela Mendes de L.

Anneloes weet waar ze voor staat en gaat er 100% voor om je zo goed mogelijk te helpen. Ze is erg geduldig en heeft een goed luisterend oor. Haar krachtige persoonlijkheid en zelfvertrouwen die ze uitstraalt heeft mij veel rust gegeven tijdens onze gesprekken. Ze is een echte vechter, ik beveel Anneloes zeker aan.

Makbule A.

Mevrouw van Tuijn heeft mij erg goed geholpen. Ik vond haar erg deskundig en betrokken bij mijn zaak. Hard op de inhoud, maar zacht op de persoon. Wat heel fijn is. En is het beide keren tot een goede en de gehoopte beschikking gekomen. Heeft ook altijd snel op al mijn vragen geantwoord, die ik achteraf nog had. Ik zou zeker weer van haar diensten gebruik maken wanneer dit nodig mocht zijn.

Vera A.

Wat een logische stap van Anneloes om voor zichzelf te beginnen . Een eerlijke en betrokken advocaat met veel kennis van zaken maar nog belangrijk altijd een reëel advies en gelukkig daarnaast ook in bezit van een goeie dosis humor .

Pascalle V.

In deze moeilijke tijd heeft Anneloes mij uitstekend bijgestaan: oog voor detail,  ze denkt heel goed met je mee en gaat tot het uiterste. Hier is ze een kei in!  Haar duidelijke uitleg geeft ook rust als je je moet voorbereiden op een mondelinge zitting. We hebben fijn samengewerkt en ik ben blij met haar vakkundige steun!

Thea S.

Wij willen Anneloes bij deze bedanken voor de prettige samenwerking.

Anneloes gaf ons het gevoel dat wij met haar advies zouden kunnen bereiken, wat vooral Sjef dwars zat.
Vrijheid……….

Dat gevoel was hem veel waard.
Zeker een 8 of een 9.

Ik wens jou en je kantoormedewerkers een prettige vakantie toe en mochten wij iemand tegenkomen met juridische problemen zullen wij Willemsplein nr. 2 niet vergeten.

Succes in de toekomst, ook in een goede gezondheid.

Sjef van S. en Ton van R.

Een vakkundige advocate die zich niet uit het veld laat slaan en bovenal meedenkt. Duidelijk, helder en wat ook erg fijn is, humor heeft. Succes met deze logische, volgende stap in je carrière.

Hanneke B.

Ik ben zeer tevreden met de deskundige, eerlijke en persoonlijke advies van Anneloes van Tuijn, ze gaf me zoveel vertrouwen en rust. Bij onduidelijkheden van mijn kant (bij moeilijke teksten enz.) kon ik gewoon even bellen en werd het me duidelijk uitgelegd. Een advocaat die ik zeer zeker zal aanraden!

Patrícia F.

vakkundige advocate, denkt goed mee en is fijn in de omgang. ze heeft mij zekerder het proces in laten gaan. kies als het nodig is zeker weer opnieuw voor haar.

Jodyy R.,

Frisse, verhelderende inzichten. Betrouwbaar en vakkundig. Succes met je eigen advocatenkantoor Anneloes!

Loes W.