Mijn naam is Lieve Gootzen (25). Per februari 2022 ben ik werkzaam bij A van Tuijn Advocaat & Mediator in de functie van juridisch medewerker/ jurist.

Studie

Voorafgaand aan deze functie heb ik rechten gestudeerd aan de universiteiten van Maastricht (bachelor) en Nijmegen (master) en heb ik enkele maanden stage gelopen op een advocatenkantoor te Curaçao, waarna ik mij per juni 2020 officieel meester in de rechten mag noemen.

Binnen de studie ‘’rechten’’ heb ik kennis opgedaan in verschillende rechtsgebieden, waaronder het personen- en familierecht. De tijdens de studie opgedane kennis heb ik gedurende anderhalf jaar in de praktijk mogen brengen bij een advocatenkantoor in Echt, alwaar ik binnen uiteenlopende rechtsgebieden werkzaamheden heb verricht.

Personen- en familierecht

Nu de interesse in (met name) het personen- en familierecht tijdens mijn werkervaring alsmaar is gegroeid, heb ik sinds kort de overstap gemaakt naar A van Tuijn Advocaat & Mediator. Gelet op de rechtsgebieden die Anneloes behandelt, alsmede de aanpak van de zaken en het fijne contact met cliënten, kijk ik erg uit naar mijn loopbaan binnen dit advocatenkantoor. Het contact met cliënten is ook voor mij erg belangrijk, waarbij een goede en heldere communicatie en het begrijpelijk maken van de kern van de zaak voorop staat.

Ik kijk er naar uit om mij de komende tijd verder te ontwikkelen op (onder andere) het gebied van het personen- en familierecht en vooral naar het op doen van nieuwe kennis en nieuwe ervaringen bij A van Tuijn Advocaat & Mediator.

Lieve Gootzen