Per 1 februari 2021 mag ik 5 maanden onderdeel uitmaken van het team bij “A van Tuijn advocaat en mediator”. Mijn naam is Lara Boeyink (19). Ik studeer Hbo Rechten aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik woon in Tilburg. Naast mijn studie vind ik het leuk om samen met vriendinnen te borrelen, te sporten en festivals te bezoeken.

Stage

Tijdens mijn opleiding loop ik 21 weken lang stage en voer ik juridische werkzaamheden uit. Mijn interesses liggen bij het personen- en familierecht, jeugdrecht en erfrecht. Wat mij direct aansprak in deze stage bij Anneloes is de persoonlijke aandacht voor iedere cliënt; zeker in het personen- en familierecht is dat enorm belangrijk.

Ik kijk er erg naar uit om de juridische kennis die ik in de afgelopen 2,5 jaar heb opgedaan, toe te passen in de praktijk. Natuurlijk wil ik zelf heel veel leren. Daarnaast sta ik klaar om cliënten een warm welkom te geven op kantoor of aan de telefoon.

Lara Boeyink