Mijn naam is Jessica Janssen (20) en per begin februari ben ik onderdeel van het team binnen A van Tuijn Advocaat & Mediator.

Momenteel ben ik vierdejaars studente HBO-Rechten aan de Juridische Hogeschool Avans & Fontys in ’s-Hertogenbosch. In het kader van mijn afstudeerstage zal ik de komende vier maanden als stagiaire aan de slag gaan. Door mijn kennis toe te passen in de praktijk, zal ik hopelijk in juli diploma in ontvangst mogen nemen.

Daarna ga ik verder met studeren aan de universiteit. Per september start ik aan de premaster Rechtsgeleerdheid en wil ik mijn master in de richting van het Personen- en Familierecht behalen.

Buiten mijn studie ben ik erg actief. Zo dans ik en geef ik ook les aan verschillende leeftijdsgroepen. Dit doe ik al jaren met erg veel plezier. Daarnaast ga ik graag dagjes weg met mijn vriend of lekker naar de stad met vriendinnen.

Ik kijk er naar uit om mijn kennis verder uit te breiden en ervaring op te doen bij A van Tuijn Advocaat & Mediator.

Jessica Janssen