Mijn naam is Anne Latta en sinds 1 januari 2023 maak ik onderdeel uit van het team bij A van Tuijn Advocaat & Mediator in de functie van jurist.

Ik ben 23 jaar oud en woon in Nijmegen. Op dit moment studeer ik Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit. Buiten mijn studie om vind ik het erg leuk om een terrasje te pakken met vriendinnen, te reizen en om naar een festival te gaan. Daarnaast vervul ik op dit moment een bestuursfunctie bij Stichting Glow Student Events in Nijmegen. Een volle agenda is mij dus niet geheel onbekend. Op het moment dat ik een plekje in mijn agenda vrij heb, vind ik het fijn om bij mijn familie te zijn.

Voordat ik aan mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit ben begonnen, heb ik in 2021 de studie HBO-Rechten afgerond. Ik begin bijna aan mijn master burgerlijk recht, wat betekent dat mijn studententijd nog iets langer dan een jaar zal duren. Tijdens mijn studie heb ik de nodige kennis opgedaan en ben ik erachter gekomen dat mijn voorkeur in het personen- en familierecht ligt.

De afgelopen drie jaar heb ik mijn opgedane kennis reeds in de praktijk mogen brengen bij een ander advocatenkantoor als juridisch medewerker. Ik heb daar werkzaamheden verricht in veel verschillende rechtsgebieden waardoor ik de nodige ervaring op heb mogen doen. Ik kijk er erg naar uit om deze kennis bij A van Tuijn Advocaat en Mediator in de praktijk te brengen en om mijn juridische kennis uit te breiden!

Anne Latta