A van Tuijn advocatuur en mediation is klaar om uit te breiden. Anneloes is na 12 jaar als advocaat te hebben gewerkt, in januari 2021, haar eigen kantoor gestart. Ze biedt gespecialiseerde en kwalitatief hoogwaardige bijstand voornamelijk binnen het familierecht. Het aantal cliënten dat zich meldt is te groot om aan de vraag te voldoen daarom een vacature voor een (gevorderd) advocaat (stagiair).

 

Wie zoeken wij?

Een gedreven advocaat (stagiair) met 1 tot 4 jaar ervaring die altijd de beste kwaliteit wil leveren. Ervaring op het gebied van familierecht is een pré, affiniteit met familierecht een must.

 

Wat kan je verwachten?

Een klein kantoor met de ambitie te groeien en vooral cliënten écht te helpen met duurzame oplossingen. Het kantoor ligt in het centrum van ’s-Hertogenbosch en biedt een prettige moderne werkomgeving. Werk je het liefst deels vanuit huis, fulltime, parttime of met flexibele uren, dat kan.

Er wordt binnen kantoor gewerkt met korte lijntjes en een informele en open communicatie die gebaseerd is op vertrouwen en verantwoordelijkheid. Om het leveren van hoge kwaliteit mogelijk te maken is er ook ruimte om een specialisatieopleiding te volgen.

 

Past deze functie bij jou, stuur je CV en motivatiebrief naar info@avantuijn.nl.

Anneloes van Tuijn