Mijn naam is Romée Schellekens. Op 30 augustus 2023 ben ik met mijn meewerkstage bij A van Tuijn Advocaat & Mediator gestart.

Momenteel zit ik in mijn derde leerjaar van de opleiding HBO-rechten aan de Juridische Hogeschool in Tilburg. Gedurende mijn opleiding heb ik kennis gemaakt met verschillende rechtsgebieden, waaronder het personen- en familierecht. Na het eerste hoorcollege was het voor mij duidelijk dat mijn interesse bij het personen- en familierecht ligt. De belangen die er binnen dit rechtsgebied spelen komen dichtbij waardoor ik me betrokken voel bij de zaken en cliënten. Daarom dat ik op zoek  ben gegaan naar een stageplek die gespecialiseerd is in het personen- en familierecht. Zodoende ben ik bij A van Tuijn Advocaat & Mediator terecht gekomen.

In het weekend werk ik in een residentie in Loon op Zand. Naast mijn bijbaan, ben ik iedere zondag op de hockeyclub te vinden. Daarnaast vind ik het ook gezellig om met mijn vriendinnen te zijn. We gaan dan ook regelmatig naar festivals of houden een borrel. Ook vind ik het fijn om ’s avonds op de bank te ontspannen. Een film of serie te kijken en met mijn hond te knuffelen.

Ik kijk uit naar de komende tijd waarin ik stage mag lopen bij A van Tuijn Advocaat & Mediator. Gedurende mijn meewerkstage bij A van Tuijn verwacht ik veel te leren. Op juridisch gebied en door kennis toe te passen in de praktijk.