Mijn naam is Lisa Boeije (22) en vanaf 31 januari 2024 mag ik 20 weken stagelopen als student-stagiaire bij A van Tuijn Advocaat & Mediator.

Momenteel zit ik in het derde leerjaar aan de Juridische Hogeschool Avans & Fontys waar ik de opleiding HBO-Rechten volg. De afgelopen drie jaar heb ik kennis opgedaan die ik graag in praktijk wil brengen en dat ga ik doen door middel van deze stage. Na het behalen van mijn Hbo-diploma wil ik graag naar de universiteit om aan mijn pre-master te beginnen.

Tijdens mijn minor heb ik kennisgemaakt met het jeugdrecht en zodoende ben ik terechtgekomen bij het personen- en familierecht. Mijn interesse ligt bij het familierecht, omdat het een uitgebreid spectrum behandelt en elk van de onderwerpen een juridische uitdaging met zich meebrengt.

Naast mijn studie werk ik in de avond en in het weekend en ik vind het leuk en ontspannend om na een drukke dag een boek te lezen. Ook vind ik het gezellig om een drankje te doen met vriendinnen en om festivals te bezoeken.

Ik kijk er naar uit om veel te leren en mijn juridische kennis uit te breiden door middel van deze stage!