WAARIN IK JE KAN ASSISTEREN

Sinds 2009 kan je bij me terecht voor bijstand als advocaat of mediator. Naast gespecialiseerde rechtshulp binnen het personen- en familierecht biedt ik hulp bij zaken in bestuursrecht, huurrecht en verbintenissenrecht.

Ik houd recente ontwikkelingen binnen de jurisprudentie en de wetgeving in de gaten en ben lid van specialisatieverenigingen. Jaarlijks volg ik verschillende vakinhoudelijke cursussen om mijn kennis op peil te houden zodat ik de belangen van mijn cliënten optimaal kan blijven behartigen.

Klik op één van onderstaande rechtsgebieden voor meer specifieke informatie.

FAMILIERECHT

Zaken binnen het personen- en familierecht liggen vaak gevoelig. Denk aan echtscheiding, omgangsregelingen, gezag of alimentatie. Als je daar middenin zit kan je juridisch getouwtrek er vaak helemaal niet bij hebben. Ik begrijp dat en neem die zorgen graag uit handen.

LEES VERDER

MEDIATION

Mediation is een manier om, samen met een onafhankelijke partij, in overleg duidelijke afspraken te maken op het moment dat jij en je partner uit elkaar gaan. Een scheiding heeft grote impact, er spelen grote belangen en er leeft onzekerheid over hoe de toekomst er uit zal zien. Voor de kinderen, de woonsituatie en de financiën.

LEES VERDER

BESTUURSRECHT

Het bestuursrecht regelt zaken tussen de overheid en de burger. Zo kan de gemeente (overheid) de aanvraag die jij (burger) indient voor een vergunning afwijzen.

LEES VERDER

HUURRECHT

Huur je een woning of bedrijfsruimte dan krijg je te maken met wettelijke regels. Die wegens soms zwaarder dan de bepalingen in de huurovereenkomst. Voor de verschillende soorten huur (woonruimte of verschillende soorten bedrijfsruimte) gelden verschillende regels.

LEES VERDER

VERBINTENISSENRECHT

Het verbintenissenrecht beheerst afspraken die partijen met elkaar maken. Dat kan van alles zijn. Het kan om iets heel simpels gaan, zoals een brood dat je koopt bij de bakker. Maar een verbintenis kan ook een stuk ingewikkelder in elkaar zitten.

LEES VERDER