ANNE LATTA

Mijn naam is Anne Latta en sinds 1 januari 2023 maak ik onderdeel uit van het team bij A van Tuijn Advocaat & Mediator in de functie van jurist.

Voordat ik aan mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit begon, heb ik in 2021 de studie HBO-Rechten afgerond. Ik ben in het voorjaar van 2023 aan mijn universitaire master burgerlijk recht begonnen. De afgelopen drie jaren ben ik, naast mijn studie, werkzaam geweest als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor met een algemene praktijk in ’s-Hertogenbosch. Tijdens mijn studie heb ik de nodige kennis opgedaan en ben ik erachter gekomen dat mijn affiniteit binnen het personen- en familierecht ligt.

Ik woon in Nijmegen en buiten mijn studie en werk vind ik het erg leuk om een terrasje te pakken met vriendinnen, te reizen en om naar een festival te gaan. Daarnaast vervul ik op dit moment een bestuursfunctie bij Stichting Glow Students Events in Nijmegen. Een volle agenda is mij dus niet vreemd. Op het moment dat ik een plekje in mijn agenda vrij heb, vind ik het fijn om bij mijn familie te zijn.

Ik kijk er erg naar uit om mijn juridische kennis uit te breiden en me in te zetten voor onze cliënten.